Четвер, 25.04.2024, 17:46

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"





       



 

 

                                 
Меню сайту
Категорії розділу
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 23
Друзі сайту
04
04 
04
Літературне об'єднання Літте́рра 04
Ми на Facebook
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Благодійність

Лист-подяка

          Територіальний центр висловлює слова щирої вдячності та подяку підприємцям Володимиру Маслаку, Валентині Кучі, директору ТОВ «Агрокон» Дмитру Рогочому та пастирю Церкви християн віри євангельської Володимиру Бобику за надану благодійну допомогу до Великодніх свят.

     Завдяки Вашій підтримці продуктові набори отримали 23 інваліди з дитинства І та ІІ групи, що перебувають на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома та підопічні стаціонарного відділення для постійного або тимчасового проживання с. Вишневе.

        Завдячуючи спонсорській допомозі (у вигляді пального) регіонального директора ТОВ «Баришівська зернова компанія» Василя Стасовського працівники відділення соціально-медичних послуг на протязі десяти днів здійснювали поїздку в с.Харківці з метою оздоровлення сільського населення.  Надано 212 послуг з масажу та фізіотерапевтичних процедур 13 ... Читати далі »

Категорія: Благодійність | Переглядів: 942 | Додав: r_iden | Дата: 17.04.2015 | Коментарі (0)

    

       07 лютого 2015 року в районному Будинку культури відбувся благодійний концерт на підтримку наших земляків військовослужбовців, які захищають Україну на Сході «Не залишимо наших воїнів наодинці з війною».

      Кожен, хто заплатив 10 гривень за вхід, і кожен виконавець, який виступив безкоштовно, зробив свій внесок у доброчинну справу підтримки воїнів-пирятинців!

      Виступали на благодійному концерті учасники вокального ансамблю «Пролісок» (керівник – Тетяна Картаєва), який діє на базі Центру соціальної активності Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району.

      Організатори благодійного заходу - журналіст "Пирятинських вістей" Світлана Довгенко та засновники сайту "Укр-Лайф" Сергій Довженко та Денис Москалець.

       В ході концерту на потреби наших солдат земляків було зібрано 6233 грн. Для пораненого в зоні АТО пирятинця Олексія Замірка 1221 грн.

  ... Читати далі »

Категорія: Благодійність | Переглядів: 465 | Додав: r_iden | Дата: 12.02.2015 | Коментарі (0)

    22.12.2014 року завдяки благодійній допомозі Міжнародного фонду “Українські реформи” та сприянню голови Пирятинської райдержадміністрації Кучі О.Є. територіальним центром соціального обслуговування отримано 19 інвалідних візків та 5 пар милиць.

    Отримати технічні засоби для пересування зможуть громадяни похилого віку та інваліди, за умови подання необхідних документів. Для детальнішої інформації необхідно звернутись до відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги територіального центру, каб. №6, вул.Леніна, 19.

    Важливо, що для осіб, які мають проблеми з опорно-руховим апаратом, це є надзвичайна подія. Візки та інші засоби не просто дають можливість пересуватись, вони сприяють виробленню активної життєвої позиції й допомагають не залишатись осторонь громади.

    За це люди з особливими потребами, які проживають на території Пирятинського району, щиро вдячні особисто президенту фонду Миколі Миколайовичу Хмілю, директору ПрАТ «Пирятинський сирзавод» Володимиру Анатолійовичу Бартошаку, а також всім соціально-відповідальним підприємцям, які залучені  до діяльності фонду, і які посприяли у зборі та транспортуванні вкрай необхідних технічних засобів для пересування.

22.12.14

 

 

... Читати далі »

Категорія: Благодійність | Переглядів: 472 | Додав: r_iden | Дата: 25.12.2014 | Коментарі (0)

Активними членами Товариства Червоного Хреста

є працівники територіального центру

 

Наталя Крицька, голова районного Товариства Червоного Хреста розповіла читачам сайту територіального центру про діяльність організації.

Мета Товариства - захист життя людини, попередження та полегшення людських страждань під час збройних конфліктів, стихійного лиха, катастроф та аварій, надання допомоги медичній службі, одним словом – допомога тим, хто найбільше її потребує. Пирятинська районна організація в цей час працює над низкою програм, спрямованих на розвиток милосердної діяльності в нашому місті і районі. А саме, надання медико-соціальної допомоги одиноким престарілим і інвалідам силами сестер милосердя та надання матеріальної допомоги найбільш нужденним підопічним Червоного Хреста. У своїй діяльності районна організація Товариства Червоного Хреста спирається на співпрацю і допомогу установ та організацій, окремих громадян. Дійсно, у штаті в нас лише три особи: голова, патронатна медична сестра, яка надає медичні послуги вдома за призначенням лікаря, та молодша медична сестра, що надає соціально-побутові послуги самотнім немічним громадянам.

Активними членами Товариства Червоного Хреста є працівники інкубаторно-птахівничого підприємства (керівник Нагорний О.І.), районног ... Читати далі »

Категорія: Благодійність | Переглядів: 688 | Додав: oku | Дата: 24.12.2014 | Коментарі (0)