Четвер, 25.04.2024, 14:10

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"





       



 

 

                                 
Меню сайту
Категорії розділу
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 23
Друзі сайту
04
04 
04
Літературне об'єднання Літте́рра 04
Ми на Facebook
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Грудень » 24 » Активними членами Товариства Червоного Хреста є працівники територіального центру
12:49
Активними членами Товариства Червоного Хреста є працівники територіального центру

Активними членами Товариства Червоного Хреста

є працівники територіального центру

 

Наталя Крицька, голова районного Товариства Червоного Хреста розповіла читачам сайту територіального центру про діяльність організації.

Мета Товариства - захист життя людини, попередження та полегшення людських страждань під час збройних конфліктів, стихійного лиха, катастроф та аварій, надання допомоги медичній службі, одним словом – допомога тим, хто найбільше її потребує. Пирятинська районна організація в цей час працює над низкою програм, спрямованих на розвиток милосердної діяльності в нашому місті і районі. А саме, надання медико-соціальної допомоги одиноким престарілим і інвалідам силами сестер милосердя та надання матеріальної допомоги найбільш нужденним підопічним Червоного Хреста. У своїй діяльності районна організація Товариства Червоного Хреста спирається на співпрацю і допомогу установ та організацій, окремих громадян. Дійсно, у штаті в нас лише три особи: голова, патронатна медична сестра, яка надає медичні послуги вдома за призначенням лікаря, та молодша медична сестра, що надає соціально-побутові послуги самотнім немічним громадянам.

Активними членами Товариства Червоного Хреста є працівники інкубаторно-птахівничого підприємства (керівник Нагорний О.І.), районного відділення ПАТ «Полтаваобленерго» (Міненко О.М.), «Лісового господарств (Дащенко А.М.), Пирятинського відділення Укрпошти (Шкарупа Т.В.),  Пирятинського ринку (Вареник Л.В.), ТОВ «Укрметбудінвест» (Коба В.Є.), Побочій В.Г., пирятинського психоневрологічного інтернату (О.В.Тристан) і територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району. Районна організація Червоного Хреста в особі Наталі Крицької виносить щиру подяку за членський внесок на розвиток милосердної діяльності в Пирятинському районі ТОВ «Васілко». Саме завдяки керівництву цієї організації надано благодійну допомогу одиноким інвалідам, які перебувають на обслуговуванні у територіальному центрі соціального обслуговування та у Пирятинському психоневрологічному будинку-інтернаті. Невеличку підтримку у вигляді миючих засобів, засобів особистої гігієни) отримали діти - інваліди міських шкіл №1, №4 та №6, ліцею, дитячі дошкільні заклади міста. Тісно співпрацюємо з районною лікарнею. Фактично всі працівники закладу охорони здоров’я  району є активними активними членами Товариства Червоного Хреста.  Робочий день патронажної сестри починається з поліклінічного відділення, де вона отримує і завдання, і консультацію від лікаря.

Обласна організація Товариства Червоного Хреста надає допомогу. Щоправда, доставляти виділену району благодійну допомогу, на яку з нетерпінням чекають переселенці, старенькі, інваліди, доводиться самотужки, - зізнається пані Наталя. - Виділене з Полтави чи надане спонсорами розподіляється між тими, хто звернувся з письмовим зверненням про надання благодійної допомоги. Стараємося допомогти кожному.

Окрім проблеми доставки гуманітарної допомоги нужденним, актуальною залишається проблема відсутності власного приміщення, де можна було б зберігати одяг, миючі засоби. Саме через це ми не можемо виконувати свою роботу систематично і вчасно. За підтримки обласної організації ТЧХ було виділено благодійну допомогу дитячому відділенню центральної районної лікарні:  іграшки, дитячий одяг. Решта відділень отримали миючі та гігієнічні засоби.  Будемо щиро вдячні кожному, хто виявить бажання стати активним членом Товариства Червоного Хреста, придбавши марку Товариства раз у рік (від 5 до 10 грн.). А з отих 5 чи 10 гривень і складається та сума, яка піде на допомогу і солдатам АТО, і біженцям, і дітям-сиротам, і всім, кому вона так необхідна.

Ми будемо вдячні і за особисту волонтерську допомогу, чи добру пораду у поліпшенні нашої роботи. Ми всьому будемо раді. Товариство Червоного Хреста організація громадська, покликана допомагати нужденним незалежно від політичних поглядів, національності, віросповідування. І ми не чекаємо винагород чи публічного визнання наших заслуг, чи матеріальної вигоди. Для нас головне допомогти, позбавити людину страждань. Пам’ятаєте, у Дейла Карнегі? Один з його знайомих поскаржився на невдячність товариша, на що Карнегі відповів: «А що ж ти хочеш? Ісус Христос вилікував від прокази 10 чоловік і лише один з них подякував йому». Тож не чекайте вдячності, а все-таки робіть добро. Це зробить щасливішим у першу чергу вас.

2014

 

Поїденчук

За інф. газети Пирятинська правда

Категорія: Благодійність | Переглядів: 688 | Додав: oku | Рейтинг: 1.0/2
Всього коментарів: 0
avatar