П`ятниця, 29.03.2024, 00:46

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"





       



 

 

                                 
Меню сайту
Категорії розділу
Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 23
Друзі сайту
04
04 
04
Літературне об'єднання Літте́рра 04
Ми на Facebook
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Серпень » 3 » Вітаємо з Днем народження Ніну Самойлову
14:33
Вітаємо з Днем народження Ніну Самойлову

Привітати Ніну Іванівну з вісімдесятиріччям до неї додому прийшли міський голова Олексій Рябоконь,  в.о. директора територіального центру соціального обслуговування Тетяна Ятченко, волонтер-ректор «Університету третього віку» Василь Миленко (який організував зустріч), працівники відділення соціально-побутової адаптації територіального центру, слухачі «Університету третього віку» та колеги-квартальні.

Молоду  та ініціативну жінку Ніну Іванівну весною 1963 року обрали квартальною за місцем проживання. Вона швидко освоїла роботу, отримувала консультації з незрозумілих питань, здобула авторитет у жителів кварталу, і вони зі своїми проблемами часто йшли до неї. З 1980 року, після переїзду, за рекомендацією виконкому міськради, жителі по вулиці Абаканській доручили очолити цю ділянку саме Ніні Самойловій. Вона вміє легко працювати  з людьми, може легко вирішувати конфліктні ситуації. Ближче познайомилася з людьми, хто як і де проживає, де працює. Турбувалася про наведення елементарного порядку. У необхідності цього людей переконувала особистим прикладом. За її вимогою автомобіль-сміттєвоз КП «Каштан» забирає тверді побутові відходи по вулицях Абаканській, Пушкіна та інших двічі на тиждень.

Неодноразово з депутатами Ніна Іванівна підіймала питання про нічне освітлення вулиць на її кварталі. Тепер вулиці освітлюються. Видача довідок, проведення мирових між сусідами, своєчасна очистка снігу, водовідних канав  та інше – до всього квартальній є діло. Так і проходить її життя серед людей.

Ніна Іванівна Самойлова гордиться людьми свого кварталу, які проживали тут чи зараз живуть і мріють про кращий завтрашній день. Така вже психологія людини – вірити у щасливе майбутнє, прискорювати його участю у виробничій діяльності, вирішенні соціальних питань, активній громадській роботі, взаємопідтримці, добросусідському проживанню.

Вісімдесят весен за плечима, вісімдесят славних літ і зим. Ніна Іванівна, ми Вас вітаємо з ювілеєм! Бажаємо здоров’я, щастя і турботи близьких. А ще бажаємо довгих і щасливих років!

 

Категорія: Новини | Переглядів: 398 | Додав: r_iden | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar