П`ятниця, 19.04.2024, 04:57

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"





       



 

 

                                 
Меню сайту
Категорії розділу
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 23
Друзі сайту
04
04 
04
Літературне об'єднання Літте́рра 04
Ми на Facebook
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Червень » 1 » ВИПУСКНИЙ В "УНІВЕРСИТЕТІ ТРЕТЬОГО ВІКУ"
07:03
ВИПУСКНИЙ В "УНІВЕРСИТЕТІ ТРЕТЬОГО ВІКУ"

30 травня 2016 року в територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району відбувся святковий випуск слухачів «Університету третього віку».

Із закінченням навчального року слухачів привітали заступник голови районної ради Олексій Гусак, який подарував слухачам «Університету третього віку» солодощі; заступник міського голови Ігор Шикеринець, який подарував для відвідувачів електрочайник. Чудотворну ікону  Образ Матері Божої «Умілєніє»  подарував настоятель Свято-Успенської церкви Київського патріархату отець Іоан. Вітали випускників «Університету»  волонтер факультету «Мистецтвознавство» Валентина Димова; голова ГО «Жіночі ініціативи» Ірина Таран; волонтер Лариса Ковалівська та «ректор»-волонтер «Університету третього віку» Василь Миленко.

Наказ про випуск слухачів «Університету третього віку» зачитала виконуюча обов’язки директора територіального центру Тетяна Ятченко. Вона привітала студентів з успішним закінченням навчання та побажала слухачам міцного здоров’я, сімейного затишку та активного довголіття.

З рук «ректора» «Університету третього віку» Василя Миленка слухачі отримали сертифікати про закінчення навчання. Працівники та відвідувачі відділення соціально-побутової адаптації територіального центру щиро подякували  досвідченим волонтерам за їх активну інтелектуальну працю. Їх досвід та знання стали надійним підґрунтям для кращого розуміння краси нашого світу та його таємниць.

В свою чергу волонтер Валентина Димова подякувала територіальному центру за можливість поділитися своїм досвідом з іншими, та виявила спільне бажання всіх волонтерів зустрітися з новими студентами вже за кілька місяців в новому навчальному році.

З пісенними привітаннями виступили Маргарита Богун, учасники  вокального ансамблю «Пролісок»  факультативу «Співаночка» (пісня «Зелене жито» та Віночок українських пісень), квартет у складі Ніни Макаренко, Галини Циганок, Марини Чичкань та Світлани Остапенко. Запальний гумор подарував аматор народного мистецтва з Великої Кручі Микола Чиренко. Звучали вітання від вокального ансамблю «Чураївна»  Центру соціальної активності (керівник Анатолій Шеїн) та від дуету Марії Голінської та Лідії Горб. Віночок запальних українських мелодій звучав у виконанні Миколи Василенка, який за рівнем виконавської майстерності входить до десятки кращих гармоністів України. А ще потішив своїм виступом глядачів народний аматорський вокальний ансамбль «Горлиця» з Давидівки (керівник Надія Ліневська).

Наприкінці концертної програми всіх учасників святкового заходу чекав смачний козацький куліш.

Територіальний центр висловлює слова щирої вдячності та подяку благодійникам, підприємцям Володимиру Маслаку, ПП  В’язовська, магазину «Дві сестри», магазину «Союз» та пастирю Церкви християн віри євангельської Володимиру Бобику за надану неодноразову благодійну допомогу у проведенні заходів.

Дякуємо Вам за розуміння і сподіваємось  на підтримку в майбутньому.

 

Поїденчук

 

31.05.2016

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 533 | Додав: r_iden | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar