Четвер, 25.04.2024, 19:16

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"





       



 

 

                                 
Меню сайту
Категорії розділу
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 23
Друзі сайту
04
04 
04
Літературне об'єднання Літте́рра 04
Ми на Facebook
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Травень » 9 » Відвідувачі Терцентру побували на вшануванні Святого Георгія в Георгіївському монастирі Св.Жон Мироносиць в Білоцерківцях
09:01
Відвідувачі Терцентру побували на вшануванні Святого Георгія в Георгіївському монастирі Св.Жон Мироносиць в Білоцерківцях

06 травня Православна Церква вшановує Великомученика Георгія Переможця (Юрія Змієборця). На урочистостях у Свято-Георгіївському жіночому монастирі Святих Жон Мироносиць в Білоцерківцях Пирятинського району побували відвідувачі Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району.

У святковий день Божественну Літургію у храмі звершив отець Микола Ціко (Свято-Вознесенська церква, Пирятин) у співслужінні настоятельниці святої обителі матушки Марії та отця Володимира (с.Білоцерківці).

Храм відвідали прихожани місцевої громади та гості, які приїхали з інших сіл та Пирятина. Відвідувачі Територіального центру долучились до Святих Таїнств Сповіді та Причастя.

Під час молитви зі словом проповіді до присутніх звернувся отець Микола Ціко. Він розповів про діяння Святого Георгія, його духовні подвиги, і про те як ми маємо берегти свою віру сьогодні, в часи важких випробувань для українського народу. 

«Ми не від Неба, але Господь любить нас всіх, не зважаючи на те яке місце в суспільстві займаємо, в якому середовищі перебуваємо і який в нас диплом.  Бо освіта – лиш в серці, й ніде більше», - пояснював присутнім на святковій службі отець Микола.

Отець Володимир розповів про те, як він прийшов до Бога, про  власні духовні пошуки та про свою роботу з молодими людьми, які оступилися, і потребують підтримки та допомоги в центрі реабілітації для наркозалежних в Білоцерківцях.

А ще, всі разом молилися за Україну і за українських бійців, які зараз знаходяться у зоні проведення антитерористичної операції.

Завершилось урочисте богослужіння святковим обідом, на якому були присутні священнослужителі, прихожани та гості. Матушка Марія та отець Володимир подякували гостям з Пирятина, відвідувачам Територіального центру за те, що вони змогли  приїхати до святої обителі на вшанування пам’яті Святого Георгія Переможця.

 

Категорія: Новини | Переглядів: 373 | Додав: r_iden | Теги: Св.Георгій06.05.2015 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar