Субота, 20.04.2024, 13:42

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"





       



 

 

                                 
Меню сайту
Категорії розділу
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 23
Друзі сайту
04
04 
04
Літературне об'єднання Літте́рра 04
Ми на Facebook
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Січень » 20 » Творчий вечір народного аматорського фольклорного ансамблю "Горлиця"
22:13
Творчий вечір народного аматорського фольклорного ансамблю "Горлиця"

      

   17 січня 2015 року у Центрі соціальної активності в с. Вишневе на прохання слухачів факультету «Фольклорний» «Університету третього віку» відбулася творча зустріч з народним аматорським фольклорним ансамблем «Горлиця» з с. Давидівка. Колектив відразу відгукнувся на запрошення і виступив із новою концертною програмою.

    Всіх присутніх на творчому вечорі ансамблю щиро привітала з Новорічними святками директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району Антоніна Сальницька та вручила Грамоти волонтерам, які працюють у с. Вишневе із людьми поважного віку.

        Під час творчого вечора «Народна пісня – цілюще джерело», жителі села, відвідувачі Центру соціальної активності, підопічні стаціонарного відділення с. Вишневе  спілкувалися з учасниками колективу, дізналися багато цікавих фактів про його творчу діяльність та здобутки за 30 років пісенного шляху. Адже, ми українці - нація, яку у щасті й горі, багатстві й бідності завжди єднала пісня. І зараз про це треба пам’ятати, як ніколи.

     Народний аматорський фольклорний ансамбль «Горлиця» створений у 1985 році за ініціативи незмінного керівника Надії Ліневської – творчої особистості, яка згуртувала навколо себе співучих давидівчан та залюблена в пісню з дитинства. За високу виконавську майстерність, вагомий внесок у розвиток національної  культури, популяризацію української народної пісні та врахувавши багато чисельні перемоги у районних, обласних, Всеукраїнських конкурсах, участь у фестивалях у 1995 році колективу було присвоєно почесне звання «народний».         

       Учасниці фольклорного колективу «Вишенька» (керівник Онисія Ковтун), які відвідують факультет «Фольклорний» «Університету третього віку», вітали  гостей старовинними піснями. Дотепний гумор подарував присутнім Олексій Матвієнко.

     Глядачі не хотіли відпускати зі сцени народний аматорський фольклорний ансамбль «Горлиця», учасники якого півтори години радували шанувальників української народної пісні та співали на «біс». Під гучні оплески колектив був відзначений Подякою за активну творчу діяльність та співпрацю з Територіальним центром.

        Із зарядом позитивних емоцій присутні поверталися із творчого вечора колективу та сподіваннями на нові зустрічі.

 

Тамара Білоброва

Категорія: Дозвілля | Переглядів: 656 | Додав: r_iden | Теги: ансамбль Горлиця, творчий вечір | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar