Субота, 27.04.2024, 00:21

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"





       



 

 

                                 
Меню сайту
Категорії розділу
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 23
Друзі сайту
04
04 
04
Літературне об'єднання Літте́рра 04
Ми на Facebook
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Жовтень » 2 » Соціально-мистецький захід "Зорепадом летять роки"
22:57
Соціально-мистецький захід "Зорепадом летять роки"

30 вересня 2016 роки з нагоди  Міжнародного Дня людей похилого віку, Дня ветерана та початку навчального року в «Університеті третього віку» в територіальному центрі відбувся святковий захід «Зорепадом летять роки».

 З вітальними словами звернулись до присутніх у святковій залі  - людей похилого віку, ветеранів - голова Пирятинської районної ради Сергій Пазюк, перший заступник Пирятинського міського голови Ігор Шикеринець, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Володимир Гудзь,  голова районної організації ветеранів Богдан Дубецький, волонтер Валентина Димова. Вони побажали присутнім міцного здоров’я, активного довголіття, добра та затишку у оселях.

Виконуюча обов’язки директора територіального центру Тетяна Ятченко проінформувала присутніх про початок  занять в «Університеті третього віку», який розпочне свою роботу 03 жовтня 2016 року на базі відділення денного перебування терцентру.  Кожен з присутніх може обрати для себе будь-який факультет, факультатив, клуб за інтересами або гурток. 

Важливо, що в процесі навчання в «Університеті третього віку»  кожен може  знайти нових друзів, тренувати свою пам'ять, розвивати інтелект, підтримувати активне довголіття, покращувати якість життя та розвивати творчі здібності.

Грамоти, Подяки від органів влади та місцевого самоврядування за активну життєву позицію, громадську активність отримали волонтери територіального центру соціального обслуговування ректор-волонтер Василь Миленко, Валентина Димова та члени районної ради ветеранів.

В цей день, 30 вересня  відзначається  християнське свято Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Представниць прекрасної статі, що носять імена Віра, Надія, Любов і Софія привітали з Днем Ангела.

Музичні привітання звучали від хореографічного колективу «Стенет» Центру дитячої і юнацької творчості (керівник –Тетяна Зубенко), вокального дуету у складі Антоніни та Олександра Запорожців, учасників вокального ансамблю «Чураївна» територіального центру соціального обслуговування, Володимира Нічика та Валентини Котенко, народного аматорського вокального ансамблю «Приудайські козаки» (керівник – Микола Василенко).

Поїденчук 

Категорія: Новини | Переглядів: 300 | Додав: r_iden | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar