П`ятниця, 19.04.2024, 05:06

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"





       



 

 

                                 
Меню сайту
Категорії розділу
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 23
Друзі сайту
04
04 
04
Літературне об'єднання Літте́рра 04
Ми на Facebook
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Червень » 1 » Про роботу відділення соціально-медичних послуг за травень 2016 року
12:11
Про роботу відділення соціально-медичних послуг за травень 2016 року

Здоров’я – це те, що люди більш за все бажають зберегти

Структурним підрозділом територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) є відділення соціально-медичних послуг. Головними завданнями відділення є: підтримання фізичного здоров'я, запобігання виникненню та розвитку можливих органічних розладів особи громадян похилого віку та інвалідів (які досягли 18-ти річного віку).
У відділенні працюють лікар, медсестра з фізіотерапії, сестра медична з масажу та інструктор з ЛФК. Відділення обслуговує громадян на безоплатній основі.

Відділення надає наступні послуги:

  • загальне оздоровлення з допомогою ручного масажу;
  • апаратний масаж (масажне ліжко „ NUGA BEST “);
  • консультація лікаря ;
  • вимірювання артеріального тиску;
  • оздоровлення в кабінеті лікувальної фізкультури з комплексом тренажерів;
  • послуги аромотерапії;
  • фітотерапія;
  • фототерапія;
  • віброакустична терапія;
  • спелеотерапія;
  • безкоштовно на дому надаються послуги з массажу;
  • фізіотерапевтичне лікування;
  • при відділенні створена «Група здоров’я». 

У фізіотерапевтичному кабінеті лікується широкий спектр хвороб: серцево-судинні, неврологічні, шкірні хвороби , хвороби органів дихання, хребта та суглобів, ЛОР – органів, різні травматичні пошкодження і т.д. Кабінет оснащений сучасними апаратами магнітотерапії, ультразвукової терапії, апаратом електротерапії та ін.

Відновити здоров'я відвідувачі можуть в кабінеті масажу, при необхідності послуги масажу надаються вдома.

Також працює лікар, що надає безкоштовні консультації, слідкує за станом пенсіонерів та інвалідів під час проходження процедур. У відділенні є ряд сучасних апаратів, що покращують стан здоров’я та здійснюють профілактику відповідних хвороб.

Працює тренажерна кімната з устаткованим спортивним обладнання, де громадяни похилого віку та інваліди займаються на тренажерах з метою укріплення здоров’я та з ціллю загартування організму.

З кожним заняттям збільшується кількість прихильників здорового способу життя. Серед відвідувачів групи - люди похилого віку, діти війни, інваліди загального захворювання та ветерани праці.  Під час занять відвідувачі займаються загально зміцнюючою гімнастикою та дихальною гімнастикою. Метою занять є покращення функції опорно-рухового апарату, органів дихання, серцево-судинної системи,  зменшення ваги тіла. 

В напрямку наближення соціальних послуг до населення віддалених населених пунктів району продовжується започаткована відділенням робота , по наданню медичних послуг сільському населенню за місцем проживання.

Протягом травня працівники відділення соціально-медичних послуг здійснили поїздку  з метою оздоровлення сільського населення сіл Олександрівка, Давидівка та Дейманівка. Жителям даних громад надавалися послуги  з масажу та фізіотерапевтичних процедур. 

Відвідувачі залишились задоволеними та висловили побажання в подальшому отримувати  соціально-медичні послуги.

З початку року відділенням надано 11902 послуги 538 особам. А саме: лікар-терапевт надав консультацію 462 особам – 462 послуги, послугою з вимірювання артеріального тиску скористалося  538 осіб 3009 послуг, медична сестра з фізіотерапії надала послуги 246 особам, що отримали 3121 послугу, 22 особи отримали 232 послуги з аромотерапії, 108 осіб отримали 1221 послугу з фітотерапії, послугу з ЛФК отримали 62 особи (655 послуг), 350 осіб отримали направлення на масаж та отримали 3051 послугу, релакс - ліжком Нуга Бест скористалося 14 осіб (151 послугу).

Відділенням соціально-медичних послуг постійно проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота серед міського та сільського населення через засоби масової інформації та шляхом розповсюдження  пам ’яток.

 

1.Медичний брат Маляренко В.А. під час роботи;

2.Сагайдак Г.П. отримує послугу УВЧ-терапії

 

Зав. відділенням соціально-медичних послуг                                                     Н.М.Панікар

31.05.2016р.

 

 

 

 

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 334 | Додав: r_iden | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar