Четвер, 25.04.2024, 03:08

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"





       



 

 

                                 
Меню сайту
Категорії розділу
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 23
Друзі сайту
04
04 
04
Літературне об'єднання Літте́рра 04
Ми на Facebook
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Квітень » 14 » 5 років Центру соціальної активності
16:31
5 років Центру соціальної активності

          09.04.2015 року відбувся святковий захід з нагоди п’ятої річниці з дня відкриття Центру соціальної активності «Нам сьогодні тільки п’ять».

          9 квітня 2015 року минуло 5 років як Центр соціальної активності відділення соціально-побутової адаптації Територіального центру вперше відкрив свої двері для людей поважного віку та осіб з особливими потребами. Це стало можливим завдяки Міжнародній благодійній організації Фонд «Східна Європа», та при підтримці Пирятинської райдержадміністрації, районної та міської рад, районної ради ветеранів.

          З нагоди ювілею працівників, волонтерів та відвідувачів Центру соціальної активності привітали: директор Пирятинського психоневрологічного будинку-інтернату Олег Тристан; голова районної ради ветеранів, керівник проекту «Труднощі долаємо разом» Богдан Дубецький; голова районної організації інвалідів Олег Сімон; голова районної громадської організації «Жіночі ініціативи» Ірина Таран та голова благодійної організації «Благодійний фонд «Вектор-плюс» Юлія Кузовкова.

    

          Подякували за тепло та затишок працівникам Центру соціальної активності постійний відвідувач та викладач факультету «Краєзнавство та екологія» «Університету третього віку» Лариса Ковалівська та інструктор з трудової адаптації Ольга Делембовська.

          Поділився своїми враженнями від спільної роботи у Центрі соціальної активності громадський діяч, викладач «Університету третього віку» Василь Миленко. .Пригадала як 9 квітня 2010 року  перерізала стрічку і першою переступила поріг Центру соціальної активності Катерина Свидерок.

        Директор Територіального центру Антоніна Сальницька відмітила важливість Центру соціальної активності, який для багатьох відвідувачів став місцем, куди поспішають за розрадою, теплом та затишком. Вона подякувала партнерам, волонтерам та всім небайдужим людям за співпрацю і величезну допомогу в реалізації ідей та задумів  територіального центру.

         

По закінченню святкового заходу всіх присутніх запросили на святкове чаювання. А під час перегляду історичного фотокалейдоскопу гості ознайомились з діяльністю Центру соціальної активності за минулі 5 років. 

           5-річний ювілей – це невелика історична віха, що дає можливість оцінити пройдений шлях, згадати добрим словом тих, хто вклав душу і серце у здавалося б на той час майже нереальний проект, тих, хто протягом цих 5 років втілював його в життя, тих, завдяки кому вже 5 років поспіль у Центрі соціальної активності збираються люди.

 

 

Лариса Ковалівська

До ювілею Центру соціальної активності

В ювілей – від душі вас вітаємо,

Хай життєвий вогонь вам горить.

Щирим серцем ми вам бажаємо

До ста літ у добрі всім прожить !

 

Що задумали – все нехай збудеться,

Ще й здоров’я вам море завжди!

Хай успішно усе завершається,

І квітують хай ваші сади!

 

Довголіття і світлої радості,

Теплих днів вам, любові й снаги,

Ми бажаєм роботи – без складнощів,

Щастя скрізь вам в усьому й завжди!

09.04.15

 

Категорія: Дозвілля | Переглядів: 437 | Додав: r_iden | Теги: Центр соціальної активності | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar